Kesä 2024

Specin askeleet – Naisten ja miesten kengät netistä

Olemme tarjonneet jo vuodesta 2000 sopivan kokoisia kenkiä isojalkaisille naisille ja miehille, tytöille ja pojille. Kuhunkin kauteen tarjoamme naisten mallistossa noin 300 erilaista mallia eri tyyliin ja käyttötarkoitukseen. Kenkäkoot ovat naisille eurokoossa 42–46 tai UK-kokomerkintänä 8½-11. Miehet puolestaan saavat nauttia parista sadasta erilaisesta vaihtoehdosta kokoluokissa eur47–53 ja jenkki- eli US-koossa 15-17. Muutamia malleja on koossa 54.

Speci_miesten_koot Speci-naisten-koot

Meillä jokainen voi toteuttaa omaa sisäistä sieluaan ja värimaailmaansa. Olit sitten romantikko, rokkari tai klassikko, pyrimme täyttämään toiveesi. Kauden värien rinnalle valitsemme aina värikkäitä vaihtoehtoja. Kenkävalmistajat ovat myös laajentaneet tarjontaansa ja saamme nauttia muodin viimeisistä villityksistä myös isoissa kokoluokissa. Kenkämallistomme uudistuu koko ajan ja verkkosivustoamme www.speci.fi kannattaakin seurata säännöllisesti.

Specistä löydät kengät eri käyttötarkoituksiin: kävelykengät, nilkkurit, talvisaappaat, työkengät, avokkaat, juhlakengät, sandaalit ja myös joitakin erikoiskenkämalleja. Autamme mielellämme sopivan kengän ja koon valinnassa, info@speci.fi.

 

  • Kengät
  • Vaatteet
  • Tarjoustuotteet
  • UUTUUDET

Powered by Powered by